Monday, January 5, 2009

Controvento

Controvento'sse minek otsutati ilma hääletamiseta. Nädal enne sai kinni pandud laud 12-le inimesele.

Bronnimine oli veidi raske, kuna millegi pärast ettekandjal ei olnud piisavalt volitusi, et 12-le inimesele laud kinni panna. Selleks olevat vaja helistada nende kontorisse, aga sealt öeldi, et laud tuleb bronnida ikka restoranist. Kahtlane, aga see selleks.

Paljudel söödikutel tekis probleem koha leidmisega, kuna aadressiks on Vene 12, mis ei viita sellele, et restoran asub Katariina käigus.

Aga arvestades seda, et isegi praeguse majandusliku olukorra ajal olid pühapäeval kõik kohad reserveeritud, läheb restoranil hästi.

Kohal olid: Ang, Dänn, Doris, Hr. Pauskar, Hr Hallaste, Mihkel, Maarit, Hanna, Priit, Ott, Marit, Madis.

Söödikute arvamused ja hinnangud on kommentaarides.

P.S! Rekordiline arv söödikuid olid kohal - 12 inimest.

6 comments:

  1. Pasta singi ja munaga oli päris hea. Ütleks isegi, et mitte tavaline, vaid pigem eriline. Kui šokolaadikoogi võtsin, õppisin pisut võõrkeelt ja sain teada, et tegemist on hoopis toorjuustukoogiga, kus on ka pisut šokolaadi. Viga polnud siis, et šokolaadi vähe, lihtsalt ootasin teistmoodi kooki. Aga keelega ja menüüga sai seal üldse pulli :) Kook oli hea!

    Madis

    ReplyDelete
  2. Alustuseks võtsin mozarella ja tomati. Mis seal ikka.. nagu mozarella ja tomat ikka. Erilisi emotsioone ei tekitanud.
    Järgmiseks sõin lõhe-koore pastat.
    Ma pean vist edaspidi pastadest loobuma... järjekordselt ei midagi erilist..pigem pettumus, kuid siiski parem kui Sisalikus oli.. aga kuna tegemist oli Itaalia restoga, siis olid ootused ikka päris kõrged. Ootasin Itaalia restoranis pastast oluliselt rohkem. Leidsin isegi luu lõhe seest muideks...
    Mõtlesin, et võiks isegi veini juua, aga kuna ma olen suht pirtsakas veinide suhtes ja ei taha eriti kuivi ja hapusid veine, siis jäi diil katki, kuna ettekandja ütles, et neil ainult kuivad ongi. Tellisin hoopis pirni siidri, mis maitses täitsa hästi.
    Magustoiduks on alati ruumi - eriti tiramisuks. Väga hea ja mahlane tiramisu oli. Väga maitsev. Seda lähen sinna teinekordi sööma.
    Lõpuks jõin veel piparmündi teed... tee nagu tee ikka, aga kelner vist unustas panna sinna selle jullale, mis tassi sees on, kaane peale ja see tuli lahtiselt.
    Teenindusega võiks rahule jääda. Väga kannatlik kelner oli. Samas tundus, et tegemist ei ole kõige pädevama kelneriga (menüü osas), aga kuidagi tõestada ka kohe ei oska. :))
    Samas oli ta väga nutikas ja kohe algusest peale tegi endale mingi süsteemi tänu millele oli lõpuks väga lihtne välja selgitada, kes mida tellis ja arved sai kenasti eraldi võtta. Kaartiga oli võimalik isegi lauast maksta ja ei pidanud kuhugi minema ekstra.
    Üldkokkuvõttes on mulje positiivne. Aga endiselt - itaalia resotst oleks paremat pastat oodanud.

    ReplyDelete
  3. Teenindusega oli hea (isegi sai eraldi ja kaardiga maksta).

    Söök –
    tellisin 4 juustu pizza - tavaline oli , peal olev juust oli minumeelest liiga ära praetud,
    ja põhi ei olnud päris õige tainas –
    mina iseloomustaks seda kui keskmine isetehtud eesti pitzza
    ei anna võrrelda Attimo pizzaga!

    Espresso – oli hea!

    ReplyDelete
  4. Teadsin juba enne kohale jõudmist, mida tellin. Nimelt Pizza Calzone ehk pealt kinnine pitsa seente ja singiga. See oli hea nagu ikka, nuriseda võib ainult selle üle, et täidis oli koondunud peamiselt keskele ja seetõttu koosnesid äärmised suutäied peamiselt pitsapõhjast.

    Söögi kõrvale jõin vaadi siidrit, mis kustutas päris hästi janu. Magustoiduks võtsin tiramisu. Kuna ma enne polnud seda söönud, siis täpselt ei teadnud, mida oodata, kuid tuli välja, et see on umbes nagu šokolaadi kook, aga veidi kergem ja mahlasem. Iseenesest oli maitse hea, kuid järgmine kord prooviks midagi muud.

    Teenindus oli ka hea, ettekandja külastas meid tihti. Arve eraldi maksmisega ei olnud ka probleemi. Halb oli see, et osad tellisid eelroa ja ülejäänud pidid ootama, kuni nende eelroad olid söödud ja siis said kõik koos põhiroad. Mina oma tühja kõhuga oleksin eelistanud saada kohe põhiroa. Ettekandja oleks võinud seda võimalust pakkuda.

    Interjöör ei olnud päris selline nagu arvasin. Oleks võinud olla hubasem. Negatiivne oli ka see, et meie laud oli trepi kõrval, mistõttu ettekandjad ja teised käisid pidevalt mööda.

    Interjöör: rahuldav
    Teenindus: Hea
    Toit: Hea

    ReplyDelete
  5. Kui summeerida ühe sõnaga Controvento söögielamus, siis see oli "super" (ainult toit).

    Võtsin eelroaks "zuppetta di moscardini e seppiolini" ehk "väikesed kaheksajalad ja tindikalmaarid tomatikastmes". Kaste oli piisavalt vürtsikas.

    Alguses oli dilemma, kas võtta pizza või ikkagi mõni liha, lõpuks otsustasin liha kasuks. Võtsin "braciola di maiale alla griglia", ehk "grillitud seakarbonaad mozzarella ja tomatiga". Sealiha oli piisavalt pehme ja mahlane, pluss punktid selle eest.

    Testisin ka Mario veiseliha, mis oli väga super. Ainuke miinus oli prae hind.

    Magustoiduks testisin Angi "tiramisu't", see oli sama hea nagu teised toidud sellel õhtul.


    Nagu üleval pool kirjutati, siis teenindus oli väga heal tasemel.

    Kui veidi kritiseerida, siis meeste WC oli allpool kõrget taset. Esiteks oli poti nupp nii sisse vajutatud, et ei olnud võimalik vett peale tõmmata. Kui see oleks mööblimaja ees olev budka-baar, siis võib olla andestaks selle, aga Tallinna TOP restoranis on see küll andestamatu.

    Kui teine kord WC'sse läksin, siis oli enne mind keegi mõmmil käinud ja kuna nupp ei töötanud, siis selle inimese vara sinna jäigi.

    Lisaks oli menüüd veidi raske lugeda. Teksti font ei olnud väga meeldiv ja minu menüü lagunes.


    Interjöör: rahuldav
    Teenindus: väga hea
    Toit: väga hea
    Meeste WC: priceless

    ReplyDelete
  6. Alguses istusin lauda ja pidin tükk aega menüüd ootama, lõpuks sain Angeelika käest. Järgmisena pidin ootama, et minult joogisoov küsitaks, kuigi teistele ootajatele toodi ka joogid vahepeal. Ettekandjad pidevalt tuiskasid mööda ja see häiris mu meeleolu. Resto oli suhteliselt täis ja pidevalt inimesed vahetusid ka.

    Kui kõik kohale jõudsid, alustasime tellimist. Tellisin sama mis Ang - Pizza calzone. Polnud varem seda söönud ja otsustasin proovida. Ei meeldinud, kuna sisu oli pitsa keskel ainult ja äärtes oli põhiliselt tainas tomatikastmega. Keskel oli sinki suht mitu kihti - koonerdatud polnud, see oli positiivne. Jama oli see, et pidime ootama kuni teised eelroad lõpetasid. Kõht oli suht tühi ja ei osanud sellega arvestada.

    Magustoiduks tellisin Tiramisu. See oli parim, mis kunagi saanud olen. Tõesti super ja sööks seda iga kell seal uuesti.

    Joogi poolest tellisin kannu teed ja mahla. Siin midagi kommenteerida pole.

    Juba alguses joonistas ettekandja omale ruudustiku, et aru saada kes mida tellib. Priidu/Mario toiduga oli probleem - tehti pitsa asemel pasta, kuid ettekandja vabandas ja tehti uus toit. Lõpuks saime kõik arved ilusti eraldi maksta. Ettenägelik ettekandja!

    Interjöör: rahuldav
    Teenindus: hea
    Toit: hea (magustoit päästis hinnangu :)

    ReplyDelete