Sunday, December 7, 2008

Sisalik

Ka selle restorani kohta oleme kuulnud väga palju head. Raske on defineerida, mis tüüpi või mis maa koht see on. Veebilehekülg viitab "INSPIRATION MEDITERRANEE".

Sissepääs on veidi kitsas, aga peale sisse astumist avaneb suhteliselt suur saal. Tegemist on väga rahuliku sisekujunduse ja valgustusega. Enne Söödikute tulekut oli 3 lauda kokku lükatud ja suur laud oli kaheteistkümnele inimesele ilusasti kaetud. Istumine oli väga mugav. Kahtlemata oli meie seltskond kõige lärmakam. Meie laua kõrval istuvad välismaa pensionärid vaatasid pidevalt meie poole ja nende näod ei olnud kahjuks kõige õnnelikumad.

Menüüs oli 9 põhirooga ja ainult 3 neist on kalast. Kuidas "Hirvepraad punase sõstra kastmega" on seotud Vahemere toiduga jääb veidi arusaamatuks. Menüüs oli eraldi sektsioon pasta valikuga. Positiivne on see, et pastat oli võimalik tellida ka 1/2 portsioni kaupa, ka pasta hinnad olid mõistlikud. Eelroogade valik on igati huvitav ja lai.

Naljakas oli see, et akvaariumis oli umbes 5-6 plastmassist sisalikku ja kuskil kivi all oli ka üks elus sisalik. Ilmselt olid ülejäänud sisalikud lõpetanud oma karjääri lastemenüü "Sisaliku burgeris"'.


Kohal olid: Ang, Dänn, Doris, Hr. Pauskar, Hr Hallaste, Sepp, Siim, Mihkel, Maarit. Söödikute arvamused ja hinnangud on kommentaarides.

7 comments:

  1. Teenindus: väga hea
    Toit: hea
    Jook: väga hea

    Üldiselt on jäänud väga hea mulje sellest kohast, kindlsati tuleks paari aasta pärast tagasi.

    Praadide menüüs valik oli veidi kitsas.

    Esimest korda võtsin enne põhirooga eelroog. "Tulised krevetid tšillipipra-küüslauguõlis" eelroog ei olnud väga hea. Samas oleks pidanud tähelepanelikumalt lugema, kuna oli kirjas, et krevettid küslauguga õlis.

    Mario eelroog "Konjakis flambeeritud hiidkrevetid" oli kindlasti parem valik.

    Kahjuks praega panin veidi mööda "Praetud lestafilee peedi-mädarõika kastmega". Praad ei olnud midagi erilist. Veidi kuiv lest ja neutraalse matsega kaste.

    Jälle gi Mario valik "Hirvepraad punase sõstra kastmega" oli täitsa hea.

    Lisaks Angi "Pasta koorese metsaseene-küüslaugu kastmega" oli hea ka.

    Õlu oli nagu ikka, hind oli mõistlik.

    ReplyDelete
  2. Teenindus: väga hea
    Toit: rahuldav
    Jook: hea


    Koht oli okei, paremat omadussõna ei leia. Tellisin kanaga pasta, tomatite, basiilika ja musta ploomiga. Must ploom oli väga hea seal juures, muidu suht tavaline pasta, ei mingit erilist maitseelamust. Kiitus sellele, et pasta oli piisavalt vähe ja palju keedetud - ehk just nii nagu peab.

    Magustoiduks võtsin laimi tarti, mis kujutas endast hapukat kooki - eeldasingi sellist maitset ja väga hea oli. Garneeringuks oli maasikas tuhksuhkruga, mis oli nagu täpp i'le. Väga maitsev kook, sööks teinekordki.

    Alkoholisõber ma polnud, tomatimahl maitses nagu mahl ikka. Piparmünditee oli klaaskannus, pakuks et 1 liitrine kann. Üksi juues jahtus see lõpuks ära - oleks võinud olla termokann.

    Üks suur miinus oli see, et külm puhus pool õhtut mööda jalgu ja kohati oli päris jahe.

    Teenindaja oli viisakas ja tore, saime kõik eraldi maksta. Kui vaja seletas toitudele juurde ka, teadis mida nad pakuvad.

    Kokkuvõttes midagi meeldejäävalt omapärast polnud. Muidu viisakas koht, toitudega ei läinud väga kaua aega ja seltskond oli hea :)

    ReplyDelete
  3. Teenindus: väga hea
    Toit: hea
    Jook: väga hea

    Ajanappuse tõttu ei olnud võimalik üritust täies mahus nautida ning seega läks osa õhtu võlust minu jaoks kaduma.
    Tellisin "Pasta veiselihaga koorese tüümiani-tomati kastmega" ja jäin sellega rahule. Kui millegi üle antud toidu puhul nurised, siis mõni lihatükk oleks võinud rohkem olla.
    Teenindus oli profesionaalne ja viiskas.
    Kindlasti on see koht, kuhu võib tagasi minna.

    ReplyDelete
  4. Teenindus: väga hea
    Toit: väga hea
    Jook: nagu piim ikka :)

    Eelmine koht (Troika) ja Sisalik on nagu öö ja päev (loe: troika ei olnud hea). Väga mõnus teenindus (eraldi arved, teenindaja teadis mis toit mida sisaldab ja kuidas valmistatud jne), ülihea söök ja muidugi üle prahi seltskond :).

    Kuna ajastuses tekkisid väikesed arusaamatused ning jõudsin kohale 1,5h hiljem, siis jätsin eelroa vahele ning läksin kohe põhiroa juurde. Selleks oli mediumina küpsetatud hirvepraad punase sõstra kastmega mille kõrvale oli serveeritud kartuli-basiiliku puder. Liha ei olnud küll päris nii punane kui silver ootas :), aga maitses oi kui hästi. Praad valmis ka väga mõistliku ajaga, so kudos for that to the chef.

    Kokkuvõtteks peab ütlema, et jäin igati rahule selle kohaga.

    ReplyDelete
  5. Teenindus: Väga hea
    Toit: Hea
    Jook: Hea

    Esmamulje sisse minnes oli hea - koht on ühest küljest pidulik aga teisest küljest samas ka päris hubane. Sellele aitasid kaasa nii küünlad kui ka seina ääres olevad suured puidust veiniriiulid. Igatahes oli õhkkond meeldiv toidu nautimiseks.

    Menüüst valisin esmalt pasta metsaseentega. Võtsin igaks juhuks pool portsu, et jääks ruumi ka
    magustoidule ja õigesti tegin, sest isegi see oli piisavalt suur, et sain naabrigagi jagada.
    Muidu maitses hästi, vaid suuremad seened olid maitsetud.

    Magustoidu osas läksin kindla peale välja - võtsin jäätise marjakastmega ja nagu arvata võibki, oli jäätis nagu ikka ning pettuma ei pidanud.

    Kogu söömise ajal paralleelselt joodud valge majavein oli normaalne. Kui maitse osas veidi norida, siis oleks see võinud olla sisukam. Kuid samas majaveinid ongi tihti suhteliselt neutraalse maitsega.

    Üldiselt jäin rahule. Kui teinekord on soov minna veidi pidulikumasse söögikohta, kus saab rahulikult ka vestelda, siis see koht oleks ühe variandina kaalumisel küll.

    ReplyDelete
  6. Teenindus: väga hea
    Toit: väga hea
    Jook: väga hea

    Kohale jõudes oli esmamulje väga hea (välja arvatud ainult kitsas sissepääs). Teenindus viisakas ja professionaalne.

    Seekord sai alustatud korralikult eelroaga, milleks võtsin hiidkrevetid. Muuseas polnud neid kunagi varem söönud ja jäin täitsa rahule. Joogiks valisin Dänni järgi õlle, mis maitses paremini, kui kunagi varem. Keegi arvas isegi, et oleksin tol hetkel õllereklaami hästi sobinud :)

    Põhiroaks valisin hirveliha punasõstra kastmes, mis valmistas väga hea üllatuse, kuna ei uskunud, et üks liha punasõstra kastmes niivõrd hea võib olla :p

    Magustoiduks sai võetud soe šokolaadikook, mis ei olnud kahjuks päris see, mida ma ootasin.

    Ah jaa...kuna Hr. Hallaste võttis konnakoibi, siis sain ka need ära proovida...mingit erilist emotsiooni nendest ei tekkinud...selline pehme liha, aga vähemalt on linnuke kirjas, et olen söönud konnakoibi :)

    Lõppkokkuvõttes jäin kohaga väga rahule ja lähen sinna ilmselt kunagi veel :)

    ReplyDelete
  7. Teenindus: väga hea
    Toit: rahuldav
    Jook: nagu mahl ikka

    Esmamulje kohast oli väga hea. Mõnus ja hubane, samas pidulik.
    Teenindus meeldiv.

    Tellisin kanapasta, tomatite, basiilika ja musta ploomiga. Kuna ma ei ole väga suur puuviljade sõber, siis palusin, et kas on võimalik ploome mitte panna. Saingi oma pasta ilma ploomideta ja mulle väga meeldis see võimalus.
    Samas pastas ma natuke pettusin. Võimalik, et see tulenes sellest, et olin just äsja väga heas Itaalia restoranis käinud ja keele allaviivat pastat söönud. Ühesõnaga pasta seal midagi erilist polnud ja leian, et oskan isegi paremat pastat teha.
    Meeldis võimalus tellida vaid pool portsu. Hind oli ok.

    Magustoiduks tellisin sooja šokolaadi koogi. Ma ei osanud sellelt midagi oodata ja kui proovisin, siis jäin rahule. Kook oli soe ja mõnus šokolaadine.
    Hiljem jõin veel lattet ja ka see oli täiesti normaalne.
    Üldkokkuvõttes jättis koht endast hea mulje.
    Teinekordki!

    ReplyDelete