Wednesday, February 18, 2009

Ribe

Selle kuu söödikute kohaks sai Ribe. Kaheksandaks veebruariks oli söödikutel reserveeritud 10 kohta.

Võrreldes Controventoga oli Ribe pühapäeval suhteliselt tühi ja vaikne.

Sisenedes tekkis kohe restorani tunne: lauad ilusti kaetud, küünlad põlevad ja viisakad ettekandjad aitavad riidest lahti võtta.

Söödikute arvamused kommentaarides.

Kohal olid: Ang, Dänn, Ott, Marit, Sepp, Priit, Mihkel, Madis.

2 comments:

  1. Toit: 8
    Interjöör: 3
    Teenindus: 8

    Teenindus oli viisakas ja tasemel. Ilmselt oli neil meie jaoks aega ka selle pärast, et koht nii tühi oli.

    Koht oli minuarust liiga kõle ja yldse mitte hubane. Kindlasti mängis kaasa see et koht niivõrd tyhi oli. Äkki oleks mõistlik veidi staatikat kõlaritest lasta.

    Tellisin 'Ribe köögis suitsutatud pardifilee köögiviljadega täidetud ahjukartuli ja
    peedi-punaveinikastmega', mis oli lihtsalt oivaline - sulas suus.

    Magustoiduga ma väga õnnelik ei olnud. Puuvilja hallitusjuustu kook oli kohati ebameeldivalt soolane.

    Arvan, et hinnad on seal võibolla liiga kõrged arvestades rahva praegust rahakotti. Muuseas huvitav oli et toidu juurde küsisin punast veini - pärast arve pealt selgus, et klaas oli 95 eek, kuid netist menüüs selle hinnaga veini ei leia. Väike müsteerium.

    ReplyDelete
  2. Ei saa otseselt nuriseda millegi kallal, aga ootused olid kindlasti oluliselt kõrgemad, kui seal realiseerusid. Ei saa aru, mille poolest see koht niipalju parem on, et teda asjatundjad kiitnud on.

    Söök oli küll kvaliteetne ja hea, aga võin öelda, et olen paremat saanud ja sealjuures odavama hinnaga (ja ma ei räägi Mac'st vaid korralikust restoranist Barcelonas).

    Koht oli tõesti hästi tavaline, nagu mainis ka härra Sepp oma postituses. Vanalinnas pole tõesti võib-olla palju mänguruumi, aga tundus hästi pisikene kõik olevat ja see mäng erinevate tasemetega ei pannud erilisena tundma.

    Teeninduse kohta ma kindlasti täit kiitust ei anna, sest meie-suuruse grupi peale kahte aktiivset inimest oleks võinud näha rohkem siplemas. Kohati olid nad aga päris tublid ja käisid pärimas õigel hetkel. Jällegi võib mu arvamus mõjutada vapustav kogemus teistes riikides, aga oleks aeg ka meil 345 EEK eest mulle vapustavat teenindust pakkuda.

    ReplyDelete